header

                                                                                                                Prijzenlijst 2013

Privéles

Voor deze lessen wordt, in overleg met de ruiter, een duidelijk trainingsdoel voor ogen gehouden. De lessen staan in dienst van dit trainingsdoel. Voor de periode tussen de lessen in krijgt de combinatie een thuiswerk opdracht mee.

Tijdens de les kan de aandacht liggen op een specifiek trainingsdoel maar ook op een meer algemeen doel. Denk hierbij aan de keuze tussen: de Freestyle technieken op de grond, (loswerken, grondwerk, dubbele lange lijnen ) of op het paard (dressuur, springen).

De lessen kunnen 1 keer in de week of 1 keer in de twee weken gegeven worden dit is in overleg. We raden aan met regelmaat lessen te volgen voor een zo goed mogelijk resultaat. De lessen wordenn zowel bij United Souls als aan huis gegeven. Bij United Souls kunt u gebruik maken van een van onze paarden.

De privélessen duren 1 uur.

De kosten zijn:

T/m 17 jaar  € 35 per les 

18 jaar en ouder € 50,- per les 

Bij les aan huis wordt 0.30 ct. rijkosten berekend (deze kosten kunt u met evt andere delen.)


Cursus.

Monique geeft een aantal cursussen per jaar op eigen locatie in Lunteren GLD. De cursus data worden per jaar geplant( In november verschijnen de data voor het volgende jaar).

Hoewel er ook een 1 daagse kennismaking workshops/dagcursus gegeven worden. Bestaan de overige cursussen uit meerdere dagen dit zijn 4 (2 keer2) of 6 (2 keer 3) dagen verspreid over twee maanden. Dit doen we zodat men in de tussentijd thuis kan oefenen en we aan het eind van de cursus een groter leerresultaat kunnen behalen. Natuurlijk krijgt u advies mee hoe u tussen de cursusdagen door het geleerde kunt oefenen.

In overleg met de deelnemers kunnen persoonlijk trainingen opgenomen in de lessen. De aangeboden cursussen bestaan uit een verschillende combinaties van:

· Loswerken

· Grondwerk

· Dubbele Lange Lijnen

. Rijden

. Schrik- en obstakeltraining

. Trailerladen

Voor alle meerdaagse cursussen geldt een maximaal aantal deelnemers van 6 combinaties, overnachting van de paarden en ruwvoer zijn incl. (verzorgen van het paard en de stal/paddock dient door eigenaar/cursist gedaan te worden).

Cursussen zijn incl. koffie, thee met wat lekkers en lunch. Indien gewenst kun je bij ons overnachten in Villakakelbond op onze logeerzolder. Kosten hiervoor alleen voor deelnemers cursus zijn €15 incl. ontbijt.

Tijdens de maanden april t/m september starten de 6 (2 keer 3)daagse cursussen. Tijdens de maanden september t/m maart starten de 4 (2 keer 2) daagse cursussen.

We starten weer in februari data volgt.

De kosten zijn: 

4 daagse  (2 keer 2 dagen) cursus € 480,= incl. Lunch en overnachting paard plus ruwvoer.

6 daagse (2 keer 3 dagen )cursus € 720,=  incl. Lunch en overnachting paard plus ruwvoer.


Eén daagse kennismaking workshop/ dagcursus.

Ben je benieuwd wat freestyle voor jou kan betekenen? Organiseer dan een workshop bij jou op stal? Het aantal deelnemers is max 6 personen.

Voor groepen op pensionstallen, maneges of gewoon een groep vrienden die het fijn vinden om samen te kunnen trainen. De dagcursussen kunnen ook op onze lokatie United Souls worden georganiseerd voor een in overleg samengestelde groep.

Deelnemers

Een dagcursus is bedoeld voor iedereen die de belevingswereld van, en het paard/pony zelf beter wil leren begrijpen.

Voor de deelnemers hebben we (uitzonderingen daargelaten)twee leeftijd indelingen. 11 t/m 16 jaar en 17 t/m 100 jaar.

Elk paard/pony kan meedoen, zolang het lichamelijk gezond is. De afkomst, leeftijd of discipline doet niet ter zake.

Er wordt getraind met maximaal 6 praktijkdeelnemers met hun paarden/pony’s. Ook is er gelegenheid voor max 6 theoriedeelnames. (de kosten zijn per dag en kunnen onderling verdeeld worden.)

Kosten per dag zijn:

Prijs € 600,-- euro excl. reiskosten € 0,30 per km.

 


 

 

Paard in Training

Hoewel wij het sterkst geloven in het trainen van paard en ruiter samen, zijn er altijd uitzonderingen. Voor sommige problemen kan het zinvol zijn om het paard bij ons voor korte tijd in training te zetten. Elk paard, dat bij ons in training komt, wordt getraind door Monique in samenwerking met het team van United Souls.

Wij werken nauw  samen met verschillende deskundigen zoals Klassieke Homeopaat voor dieren, paardenarts, castreur  en vee verloskundige. Deze deskundigen kunnen desgewenst ingezet worden dit is in overleg en op eigenkosten.

U kunt bij ons terecht voor:

· Gedragsproblemen

· Trailerproblemen

· Ondersteuning bij het aanrijden/beleren van jonge paarden (dit altijd in samenwerking met eigenaar/ruiter)

· Revalidatie

Kosten: € 275,= per week incl. training, stalling weidegang en ruwvoer ( Krachtvoer niet inbegrepen.)


Al onze aangeboden workshops, één of meerdaagse cursussen bestaan uit:

- Kleine groepen zodat er genoeg ruimte is van elkaar te leren, maar dat er ook individuele begeleiding gegeven kan worden.

- En hebben allen een zelfde dagindeling qua opbouw en tijdsbestek.

De inhoud van de lessen varieert per aangeboden cursus/ workshop.

  

Dagindeling:

              9.30 uur: aanvang
  9.30 – 10.30 uur: theorie
10.30 – 13.00 uur: praktijk
13.00 – 13.30 uur: pauze
13.30 – 14.30 uur: theorie
14.30 – 17.00 uur: praktijk
17.00 – 17.30 uur: evaluatie en afsluiting.

 

Informatie over u gewenste training en of er plaats is kan per email. Voor verdere details graag telefonisch contact opnemen. Of mail U telefoon nr dan nemen wij contact met u op. Via live contact gaat overleggen beter en heeft daarom onze voorkeur.