Het team van United Souls

Medewerkers
De medewerkers van United Souls Monique SimonszLinda Bouman , Vera van Ginkel zijn ervaringsdeskundigen, gediplomeerd en gecertificeerd in hun persoonlijke specialiteiten. En blijven zich bijscholing om zo de kwaliteit van het werk bij United Souls te waarborgen.

Stagiaires

United Souls draagt bij aan het opleiden van hulpverleners in combinatie met natuur, dieren, beweging en contact. Er is een beperkte mogelijkheid om stage te lopen voor de volgende opleidingen:
SPW, SPH, Maatschappelijk werk, Pedagogie, Psychologie, Paardenhouderij (MBO en HBO) en diermanagement. Andere relevante stages zijn eventueel bespreekbaar. Wij zij Aequor en Calibris gecertificeerd. Klik hier voor inschrijving stage!

Vrijwilligers
Vrijwilligers ondersteunen bij United Souls in begeleiding van deelnemers, onderhoud van terreinen en verzorging van de dieren. De verantwoordelijkheid ligt bij de medewerkers. Klik hier voor inschrijving vrijwilliger!

Deelnemers
Wanneer mensen bij United Souls komen voor begeleiding wordt er gesproken over deelnemers. Uitgangspunt is niet behandeling van de beperking maar de ontwikkeling van mogelijkheden. Er bestaat een mogelijkheid om vanuit deelnemers schap door te groeien naar vrijwilliger. Ook is er een mogelijkheid om in combinatie met dagbesteding stage te lopen of werkervaring op te doen bij United Souls

Familieleden/verzorgers
Het kan belangrijk zijn om familieleden van deelnemers te betrekken bij de programma’s van United Souls. Al dan niet in relatie met de deelnemer. In overleg met de betrokken begeleider(s) kunnen de mogelijkheden worden besproken.