header

Paardrijden,

Voor Wie: Voor iedereen die er voor open staat om met een gezonde eerlijke instelling en houding samen te werken met zijn paard of pony. Dit kan iedereen zijn op elk niveau en elke disciplines.

De lessen vinden plaats op onze locatie "Stal United Souls" in Lunteren (Gelderland) maar ook bij jullie op stal of aan huis.

Ik heb mij gespecialiseerd in meerdere disciplines om zo inzicht te krijgen op alle fronten van het werken met mens en paard.
Leren paardrijden met gevoel en verstand doormiddel van je lichaamshouding je paard aansturen. Leren de balans te vinden van zowel ruiter als paard.

Mijn doel is mensen bewust te laten rijden zodat ze weten wat ze doen en zich bewust zijn van de impact van elke goede of verkeerde hulp/beweging. Wat voelt mijn paard? waar reageert mijn paard op? en waarom. Door te kijken en te luisteren naar jezelf en naar je paard vind je de juiste balans. Als je dat gevonden hebt vind je ook je natuurlijk leiderschap en dat is een perfecte basis om samen mee te gaan werken.

•  we houden er rekening mee dat elk paard en elk mens verschillend is en speel daar op in.
•  Het kijken, het voelen, het luisteren naar wat een paard te vertellen heeft over jou en zichzelf.
•  Het corrigeren van je lichaams en rij houding.
•  Het bewust maken van je natuurlijke balans en zo leiderschap.
•  Leren buitenritten te rijden met je paard.
•  Het rijden zonder bit en zonder zadel voor wie daar interesse in heeft.

Een paard is van nature niet gebouwd om een ruiter te dragen. Daarom gaat het niet om de natuurlijke manier, maar om het bewuster paardrijden omgaan met je paard, waarbij de natuurlijke balans van paard en ruiter centraal staan.

Voor clinic's, lessen of meer informatie bel 06-13829923.